Thursday, November 19, 2009

Asal

Tadi cheq ada bukak cheq punya friendster yang dah macam site tinggal. cheq bukak 'who's viewed me' ada sorang marka ni. Cheq clik la, tengok la asal mana, mana tau jiran ka. Nak tau apa dia tulis? dia tulis "from my mama's stomach". Kuang hajaq betoi marka ni. Ni cheq nak habaq sikit, kepada marka ni, hang bukan dok dalam stomach cik kak oi, hang duduk dalam uterus na.. tak percaya tanya ni student medic Myra ka, Aulia ka.. Loyar buruk sungguh!

Lagi kes macam ni yang pernah cheq jumpa dia tulis :

1. Planet bumi
-memang jawapan yang kuang hajaq. Abis hangpa ingat aku duduk mars ka?

2. Atas kerusi
-Ni satu lagi, x pasai2 cheq rasa nak baling kerusi depan laptop. Sabaq2

3.Somewhere only we know
-Amboi, tau la peminat Keane. Cheq pun suka lagu dia, tapi awat tulis lagu tu? macam top secret.

4. Arm-punk,Se-punk, and etc
-Ni la dia masalah kalau lahir2 dah genius, parents depa pakat beri depa ni susu 'enfagrow' kot, tu pasal kreatif, ubah nama sepang jadi se-punk. cheq tau la bunyi sama, tapi sakit mata na tgk. haish!

ps : lepas je aku tgk page awek tu, dengan menyumpah aku terus offline!

6 comments:

  1. i am really really really offended X-(X-(X-(

    ReplyDelete
  2. ni ade lg satu,
    dalam category no.4.
    **Jay-bee
    Nk muntah aku bace.

    ReplyDelete
  3. lagik2 kay-ell. sme ngan jb tuh. bleh tulis dua huruf jadik byk plak. poyo tol.

    ReplyDelete