Sunday, December 20, 2009

Kacau

kalau aku kata aku sekarang tengah kacau bilau, kau percaya?
Kau percaya ke, tak percaya ke, suka hati korang la kan?

Serius, aku rasa macam taik, bak kata David Beckham 'feel like shit'.

Aku rasa nak exam kot. mungkin saja. Tapi sebelum2 ni aku x pernah pulak rasa macam ni. Setakat SPM tu dulu, selambe badak je aku terjah, siap main kenyit2 mata dengan pengawas pekse.

Tapi kali ni memang aku rasa cam.....

mulalah aku nak mencarut, aku nak tulis entry ni pun rasa kegampangan. tambah tambah lagi roomate aku bukak lagu 'matta band'. Sumpah aku menyirap, rasa nak tumbuk2 je, jangan salah anggap. Bukan aku nak tumbuk roomate aku,aku sayang kawan kawan, tapi aku nak tumbuk budak pondan penyanyi matta band tu. Sape suruh dia buat lagu cam gampang kan?

tengok, aku dah merepek. Aku tak salahkan korang kalau korang bace entry ni then jerit "what the fuck!!!". Aku tau aku merepek. Tapi takpa, ni blog aku, ape aku kesah (berlagak sial aku!)

Hahaha, korang pun kawan blogger aku gak kan? kira aku sayang korang gak,
No hard feeling:) (sayang tu sayang jugak, aku bukan gay boy! kepada lelaki yang teransang baca ayat aku ni, jangan salah anggap, kau boleh blah!)

ps : Bilalah boleh aku makan char kue teow? (asal aku nak type 'char kue teow' mesti aku kene fikir dulu sbb aku x tau spelling betul dia)

17 comments:

  1. zahirlunatik : cilaka gay rupanya. hahaha

    ReplyDelete
  2. mau cha kuih tiu pi penang laa hee

    ReplyDelete
  3. 1.dh ckp rasa mcm taik boleh jugak nak sma kan mcm david bekam ckp "feel like shit". ckp sekali aku dh faham lah bero. haha.

    2.msa aku pi cc aku igt lg bero sebelah aku psg lagu ketahuan. lps tu aku sound dia, "weh bero lu laki ke prmpuan? bukak lagu lain lah. peningn lah dgr lgu ni" bero tu terus tergamam. :|

    hahahaha. tak, yg sebenarnya kau nk crta yg kau teringin nak mkn char kue teow je ah?

    aku pon tgh kacau bilau tu psal aku type cmmnt pnjang2 :|

    ReplyDelete
  4. Aulia : kau dan aku, sama. EXAM!

    Jiher : Thanx jiher!

    Nuyu : betul2! tepat skali!

    izzy : haha, sama la kita. *hi5!

    Fyna : *macam kenal je ayat ni, ko bagi aku balik eh? haha

    Lea : English kan lingua franca, kene praktis, aku punye english skang dah belot sama aku. Btw, buat peminat matta band, aku x salahkan diorang, cuma bagi aku aku mmg bnci r band tu.

    nurain rodze : Thanx ain!!

    ReplyDelete
  5. a ? pekataan tu nak eja mmg mcm gambang nak fikir .

    mahu 2 3 kali padam betulkan padam betulkan .

    gua slalu eja char kue teow mcm ni chawkoteyauw :)) haha .

    ReplyDelete
  6. char kuetiow pun boleh buat mood swing. terbaek ! hahaa

    ReplyDelete
  7. Selama aku kt Jakarta pon aku ngidam Char Kuey Teow...OH SO DELICIOUS!!! taste same le~

    ReplyDelete
  8. Akiqin : cis, baru skarang nak datang ye? haha. char kue teow xde ke kat jakarta? tapi bakso orait ape?

    ReplyDelete
  9. Nina : aku memang lama nak makan benda alah ni. Jom? aku blanje ko 3 pinggan xde hal:)

    ReplyDelete