Thursday, December 17, 2009

Pantai

Tadi John ym aku, sambil cerita pasal vacation dia kat Cherating. Sumpah aku jeles cam sial!
Dah lame kot aku nak pegi Cherating tu. Padahal Pahang je pun, tapi nak pegi dari jb tu rase macam jauh gile.

Lepas tu John bagi aku tengok gambar gambar dia kat Cherating, serius Cherating memang perfect. View dia cun, tenang, memang sesuai dengan aku yang jiwa aman damai (ceh, pegi mati r sama lu!)

Bercakap tentang harga, aku lupe pulak nak tanya si John, berapa harga chalet sume. Aku syak paling gampang pun kene la dalam 3-4 rat kan? ye ke?

Ah, mampus r tu sume, janji boleh main pantai!! lagi best kalau ade Marley (anjing owen wilson). Boleh jugak ajak main flying saucer. gile!

Agak agak bila aku balik jan ni sempat ke aku nak lepak pantai? John pulak macam free.
Memang kacau! Xkan nak ajak bapak aku plak, konfem2 dia reject sebab dia bukan 'pantai people'.
kalau ajak mak aku, memang sampai tahun depan la dia bagi jawapan.Abis tu xkan aku nak pegi sorang? sangap gile.

Tapi pikir2 balik, apsal aku tetibe nak pegi pantai plak? kalau korang tanye aku, memang aku takde jawapan. Yang aku tau aku nak beremosi kat sana.

ps: sape nak pegi cherating? jom r.. Jiher, ajak la mr Ajik pegi. ok? yang lain konfem bz

22 comments:

  1. EKELEH, pantai pd umah aku dekat. hotel free. hotel 5 bintang lg. bukan kate breakfast, ko nak telan ape pon ko telan r.. sume free.

    ReplyDelete
  2. alaa kau pegi je laa pantai kat rusia tuuuu. hahaa

    ReplyDelete
  3. weh da smpi oversea pon dh ni..jauh tu :p

    ReplyDelete
  4. Syamim : Pd bising, aku xboleh nak beremosi kat sane

    Nina : Pantai russia? gile kau, boleh frostbite

    Mirah : Kau baru tau ke?

    ReplyDelete
  5. ilek ah bro.. nati ko da balik mesia cuti winter nati, ko nk teguk air laut pun xpe kt pantai nuh..

    ReplyDelete
  6. ak punye U lagi sblah pntai.. argh amannye dpt joging tepi pntai pagi td smbil ditiup angin!...
    weih ko Jb kt ne?

    ReplyDelete
  7. wey ive found ur blog! never thought u had one. owhh, i have one too, baru back to blogging. Do drop by! <3

    ReplyDelete
  8. wey, ko nk g cherating, aku nk ikott!!!wajib ajak aku..haha

    ReplyDelete
  9. *amboii, i? u x nak ajak?
    *angkat kening sebelah(mcm the rock)

    ReplyDelete
  10. pantai ? kalau dah gian nak pergi . sebab apa pun tak tahu . heh

    ReplyDelete
  11. iyllie : jom!

    Dahlia : u bz woman time tu:)

    Fyna : aku bukan gian, tapi teringin

    ReplyDelete
  12. xnak ajak i? i g ngan org lain la :)

    ReplyDelete
  13. *xnak ajak jugak?
    *majuk laa*
    *lari angkat beg*

    ReplyDelete
  14. jom p redang bulan 6 kang. lambat ag la tapi. tapi ko da stat bley packing da.

    ReplyDelete
  15. *xnak ajak jugak?
    *majuk laa*
    *lari angkat beg*

    ReplyDelete
  16. *xnak ajak jugak?
    *majuk laa*
    *lari angkat beg*

    ReplyDelete
  17. Dahlia : ok2. nanti lecturer u marah i pulak:)

    ReplyDelete
  18. woh ! telupa sana sekarang winter. hahaha

    ReplyDelete
  19. Nina : tau pun kau, lagi emosi aku kalau pergi pantai sini

    ReplyDelete
  20. haha. jom weyyyyy!!! tadehal la. bile kau kat malaysia. and bfore bf aku gerak g indon. haha

    ReplyDelete
  21. owh, Ajik tu nak ke indon ka? tak tau plak aku. (bunyi macam dah lama kenal bf ko) hahaha

    ReplyDelete