Tuesday, February 9, 2010

Arnab

Ade satu hari tu, aku jalan-jalan disini,
aku jumpa satu bunga,
gile, aku dah suka sama bunga ni,
bilelah aku nak dapat bunga ni,
monolog..

Entah ape miracle,
aku dapat bunga ni,
aku suke gila babi,
serius suka..

Tapi ade sekor arnab,
ape masalah dia aku tak tau,
tak habis-habis nak ambik bunga aku,
haha,
kau kau ada bunga lebih?
aku nak bagi arnab ni,
kasi dia main jauh-jauh..

'wei arnab, kau nak carrot ke?'
'tak, aku nak bunga!'
'apsal pulak? kau dah gile?'
'tak, aku nak bunga!'
'kan bersepah tu, nak aku pilihkan?'
'tak, aku nak yang itu'

ps : ye aku merepek.. aku tak suke arnab sebab dia tak reti bahasa, and to bugs bunny, aku bukan fans ko, nak kene penyepak? gua pedulik hape lu ada kawan dengan tazmania devil.

6 comments:

  1. hahahha! jom sepak! aku pun x suke gak mende tu

    ReplyDelete
  2. Ajik : chill2, aku ni gentleman
    Aulia : ko dgn aku bnyak gak persamaan ye?

    ReplyDelete
  3. bunga tu Dahlia a.k.a miss DD ke? ;D

    ReplyDelete