Wednesday, March 17, 2010

Multitask

Aku paling marah bila time aku nak buat kerja, ade orang buzz aku dekat ym.
Bak kata orang, aku tak boleh multitask. Kadang-kadang ade orang boleh buat matematik sambil mesej awek dia macam Hanis Nordin ataupun Azri Kamal. Kadang-kadang ade orang boleh belaja kimia sambil mate tertutup macam Siddiq Jalil. Dan kadang-kadang ade orang boleh belaja sejarah sambil melukis macam Aqif Ismail. Tapi aku tak reti.

Pukul 10 lebih lepas makan aku dah ready translate nota,

zizi : oit!
aku : oi
zizi : bile nak balik sini dow?
aku : entah r, end of june maybe. takpun awal july. apsal?
zizi : babi eh ko. balik itu hari bukan nak calling
aku : ko ingat aku balik lame berbulan?
zizi : ye r, at least bagitau r ngok
aku : aku ade msg ko kan? yg ko cakap ko kat penang?
zizi : owh ye ke? hehe
aku : ko kat mane makcik?
zizi : kat hostel. wei, ko bz ke?
aku : tgh stdy.
zizi : ops sori2, nanti nak balik calling. aku nak tido bubye
aku : bye

ps : kuang asam punye makcik, assalamualaikum takde, terus aku kene babi. nasib baik adik kau si nadia tu boleh tahan cun.

5 comments:

  1. hahhaha.... last2 adik jd penyelamat...

    ReplyDelete
  2. huih ganasnye girl ckp babi. hokhok
    bukan multitasker? tulis jangan kacau besar2. ahaha

    ReplyDelete
  3. Aulia : biasa la.. apa barang marka malaysia, russia la. anastasya ada, maria ada. pilih ja.

    Nadia : haha, biasa la. dah lama kenal.

    ReplyDelete