Friday, October 8, 2010

Kasar

I tak tau sama ada U ini seorang wanita ataupun lelaki. Tapi yang I pasti U ni seorang yang cacat otak, yang tak bernama. U memberikan comment-comment yang sooo uncool di entry I. Apa cerita?

Ok. Mungkin juga U adalah orang yang I kenal. Mungkin awek saloon tempat I potong rambut yang kecewa tak dapat fon number I? atau brader keje oldtown yang I kutuk macam Salleh Yaacob? ataupun fans Liverpool yang sama-sama tengok bola di mamak?

I ni spesies manusia yang tak kisah kalau bergurau kasar-kasar ni. Kalau setakat bergurau baling-baling roti canai dengan tarik-tarik wiper kete tu dah biasa sangat. Hehe

So, kepada anonymous yang tak berpuas hati dengan cara I menulis ke, atau cara I berfikir ke, I minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki and....

Fuck Off!

9 comments:

  1. eqa : bukan semua anonymous. Certain je. Patutnya, anonymous ni diberikan kepada mereka2 yang takda account nak comment. biasa la manusia..

    Ninaa : ai laik tuu!!

    Wafeex : ade orang comment entry aku yang aneh2 bro. haha

    ReplyDelete
  2. watt-ter-park anonymous tuh??!

    ReplyDelete
  3. wa pernah jadi anonymous masa nak ngurat lu dulu . hahahahahaha -___-" ok tipu .
    tapi syabas bro dgn entry nih ! tabik spring ;)

    ReplyDelete
  4. wah ! 1st time gua tengok blog lu macam ni . ayoh pangkah pangkah !

    ReplyDelete