Thursday, December 9, 2010

Entry Carik Gaduh

Masa gua belek-belek gambar lama, gua jumpa ini..


facebook 2009


Hollywood Boulevard, March 2010


Jazz Standard, NYC 2009


Staples Center, Los Angeles November 2008

Sebelum lu orang nak macam-macam, gua blah dulu. Bye.

14 comments:

  1. Tarik nafas panjang aku baca entry kau ni.

    ReplyDelete
  2. eqa : ni time dulu2 la.

    Ninaa : aku faham perasaan kau.. relax.

    ReplyDelete
  3. Haha. Gila. Aku sudah tambah muka buku kau.
    App kalau mahu. Maybe later kalau tidak mahu.

    ReplyDelete
  4. xlangsung. paling xboleh terima gambar no 3. muka gila merenyam..

    ReplyDelete
  5. FaIz : aah, bila aku tengok2 balik rasa nak sepak diri sendiri pun ade

    ReplyDelete
  6. OMG!memang na ajak gaduh neh.grr.

    ReplyDelete
  7. wahhh.. aku rase time kau dah memang cukup umur nk kahwin dgn megan, time tu megan dah x mcm sekarang. hahaha

    ReplyDelete